Log in

I forgot my password

Translator
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Mario Builder V11 is OUT!

Sat Jan 14, 2012 6:24 am by Pixel Turtle

Mario Builder V11 -

-Many kinds of enemies can be placed ontop of a pipe opening. This will cause them to continually spawn from that pipe.
-Added an invisible text block
-Added the pink piranha plant by Alju5 through the engine challenge
-Added the ice bro by lukasmah through the engine challenge
-Added Ice bro to the overworld
-Boom Boom and Koopalings must take multiple shots …

Comments: 0


Mush glitch

View previous topic View next topic Go down

Mush glitch

Post  yoshi123 on Sat Aug 11, 2012 6:28 pm

I created a sandbox level called Forest, I made it have SMW forest of illusion world map music, and when I tested it, I hit a ? block, too get a mushroom and it poked out of the block for like a second, then vanished! This happened with all power ups, AND MY JUMPING WAS TINY!!!

Anyone know how to fix?
avatar
yoshi123
Member
Member

Posts : 2
Join date : 2012-08-11

Back to top Go down

Re: Mush glitch

Post  Vikezor on Sat Sep 08, 2012 1:26 am

Please provide screenshots or video(s), this will make it easier for others to know what you're talking about. Smile I don't know what happened to the mushroom, but hold down the jump key to jump higher.

_________________
bounce bounce bouncelol!lol!sense does this not makelol!lol! bounce bounce bounce
avatar
Vikezor
Moderator
Moderator

Posts : 167
Join date : 2010-08-02
Age : 18
Location : Vaasa, Finland

Back to top Go down

Re: Mush glitch

Post  GloopMaster on Wed Oct 03, 2012 5:07 am

Was Mario Builder running slowly? If so, it's very possible that the mushroom simply went offscreen without you seeing it.
avatar
GloopMaster
Member
Member

Posts : 8
Join date : 2012-10-03
Humor : Humor.... I lack it. Just kidding.

Back to top Go down

Re: Mush glitch

Post  Keyaura on Fri Oct 19, 2012 5:48 am

This happens to me when I make a forest theme level. My jumping no longer goes at max height. Power ups vanish when they come out of blocks. I can't quite figure out what is going on. I've tried many things to try and fix it but it seems once whatever glitch happens that causes this I can't reverse it. I will try to get a video up for it soon!

Finally I found that it is the Piranha plant that pushes the little spikey ball upwards that causes the bug. If you have them on the map when they are not in a pipe it seems to cause a glitch that makes Mario unable to jump very high and power ups not appear.


Last edited by Keyaura on Fri Oct 19, 2012 7:19 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Cause for glitch found)

Keyaura
Member
Member

Posts : 1
Join date : 2012-05-22

Back to top Go down

Re: Mush glitch

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum